Informatie over de iPad accessoires

Natuurlijk blijft het niet alleen bij de iPad zelf, maar zijn er ook een hoop iPad accessoires te koop. Je leest hier alles over de iPad accessoires, van de iPad Case tot en met de iPad Camera Connection Kit. En uiteraard nog een hoop andere, gave iPad accessoires.

Even een tip tussendoor, een goede winkel met leuke dagaanbiedingen voor de iPad is OneDayPrice.nl. (Sla hem op bij je favorieten)

iPad Case
Met de iPad Case neem je veilig en gemakkelijk je iPad overal mee naartoe. Verder is de iPad Case uitgevoerd met een zachte voering van vezel en een extra handigheid: je kunt hem zo vouwen dat er een handige houder ontstaat.


iPad Keyboard Dock
Deze is handig aan te sluiten op je iPad en gemakkelijk te gebruiken als toetsenbord.

Ook de iPad Camera Connection Kit is erg handig. Hiermee kun je snel op twee manieren video’s en foto’s van een digitale camera importeren. Zo heb je al je mooie foto’s op je iPad staan. En met de iPad Dock kun je gemakkelijk je iPad synchroniseren en opladen. Je zet je iPad in de iPad Dock en klaar ben je.

Maar er zijn ook nog meer accessoires, zoals de USB-lichtnetadapter voor de iPad. Met deze accessoire kun je jouw iPad direct aansluiten op het stopcontact, want de kabel zelf is bijna twee meter lang. Ook is er een Apple Wireless Keyboard; dit toetsenbord kun je overal neerleggen en werkt met bluetooth richting je iPad. Bovendien zijn er twee soorten koptelefoontjes te krijgen met afstandsbediening én microfoon en een adapter.