Informatie over de iPad applicaties

Er zijn al een hoop geruchten de wereld ingegaan wat betreft de iPad applicaties, veel onbeantwoorde vragen en een hoop vraagtekens met wat Apple gaat doen. In ieder geval is er al een Apple Store met meer dan 150.000 verschillende programma’s die gedownload kunnen worden. Hieronder vertellen we je zoveel mogelijk over de iPad applicaties, wat de verwachtingen zijn, wat er al is en wat er gaat gebeuren met de iPad Apple Store zelf.

De overstap van de iPhone naar de iPad, dat is duidelijk. Maar wat gaat er gebeuren met die 150.000 applicaties? De geruchten zijn tot nu zover dat al deze applicaties gewoon te downloaden zijn via de Apple Store op je iPad. Maar wat moeten iPad gebruikers met iPhone applicaties en andersom? Er gaan in ieder geval nieuwe iPad applicaties ontwikkeld worden en daar is ook al meer nieuws over.

Apple opent hoe dan ook een iPad Apple Store voor verschillende ontwikkelaars van deze applicaties. Al deze ontwikkelaars kunnen dus applicaties insturen ter goedkeuring. Wel is er al het één en ander bekend over de toekomstige iPad applicaties en het doel van de iPad zelf uiteindelijk. Hierbij gaat het om de eerste iPad applicaties. Hier is al een onderzoek naar gedaan door het Amerikaanse analysebureau Flurry.

Uit het onderzoek is gebleken dat games en vermaak erg hoog scoren, wat zeer opmerkelijk is. Het kan er mee te maken hebben dat er een hoop gameontwikkelaars tussen zitten die momenteel de iPad uittesten. Naast games en vermaak scoren entertainment en nieuws ook erg hoog. Wat voor een applicaties er precies gaan komen en hoe het precies gaat lopen, dat is dus nog even afwachten.