Informatie over de iPad specificaties

De iPad heeft een hoogte van 242,8 millimeter, een breedte van 189,7 millimeter en een diepte van 13,4 millimeter en is daarmee een stuk groter dan de iPhone. De iPad heeft een groot Multi-Touch-scherm waarmee je webpagina’s in zijn geheel kunt bekijken. Verder kun je uitgebreid je mail lezen en verzenden en kun je op je iPad veel foto’s plaatsen en deze in het groot bekijken.

Het is een waar genoegen om video’s op het scherm van de iPad te bekijken. Surf via het internet naar YouTube en bekijk de geweldigste filmpjes. Daarnaast zit er eigenlijk al een iPod in je iPad en kun je al je muziek handig beheren via iTunes. Je kunt ook de Apple Store bekijken op je iPad. De Apple store heeft al meer dan 150.000 programma’s die je allemaal kunt downloaden en gebruiken voor je iPad.

De iPad kan goed jouw wereld vergroten. Zo kun je kaarten van heel de wereld bekijken op je iPad en dit kan uiteraard ook via Google Maps. Verder is het bijhouden van je agenda en het maken van notities ook geen probleem op je iPad. Bekijk over heel de wereld je contacten, navigeer altijd handig vanuit het simpele beginscherm en je kunt snel alles vinden met de Spotlight-zoekfunctie.

Handig en zeer toegankelijk, daar staat de iPad sowieso voor. De iPad wordt bestempeld als een nieuwe belevenis. Alles wat je nodig hebt kun je op een mooi scherm terug vinden. En met een gewicht van ongeveer zevenhonderd gram is de iPad gemakkelijk mee te nemen.